Teknoloji,Sosyal medya

Samsung’un yeni gözbebeği Galaxy S3 Mini tanıtıldı


                             
Dünya akıllı telefon devi Kore ‘li üretici Samsung , her geçen gün müşteri ve model ağını genişletiyor. Galaxy modelinde yakaladığı başarıyı her daim sürdürmeyi amaçlayan firma her kişi ve her bütçeye göre Galaxy modelini piyasada bulunabiliyor.

Galaxy serisinde sırasıyla Galaxy S modeliyle yakaladığı istikrarı Galaxy S2 ile ikiye katlayan Samsung , son olarakda geçtiğimiz haziran ayında Galaxy S3 modeli ile en üst akıllı telefon cihazını üretmiş ve piyasaya sürmüşdü. Özellikle yazılımsal sürümlerde ciddi başarılar yapan Samsung , S3 modelinide Android 4.0.4 ile çıkarmış ve ardından Android 4.1.1 Jelly Bean sürümüne güncelleme yazılımını sunmuştu.
Sırada ise Galaxy S2 kullanıcılarıda bu güncellemeleri sabırsızlıkla bekleyedursun firma orta segment için son amiral gemisi Galaxy S3 için Mini modelini piyasada çıkarttı. Çözünürlük olarak s3 den alt özellikler sunan cihaz 1ghz hızınde çalışan çift çekirdekli işlemciye ve Android 4.1.1 Jelly Bean sürümüne sahip olarak geliyor. Arka kısmında 5 MP ve ön tarafında da VGA kamera bulunuyor. Buradanda orta segment için yeterli düzeyde olduğunu görebiliriz.
Ekran boyutu olarak ise abisi Galaxy s3 ‘den daha küçük yani 4′ ekrana sahip olacak. Bu atak ise Samsung ‘un Apple ‘nin beklenen umudu veremeyen Iphone 5 için misilleme için yaptığı dedikodularını güçlendirmiş oldu.

paylaş

"Samsung’un yeni gözbebeği Galaxy S3 Mini tanıtıldı" hakkında yorum yapılmamış.



Kişisel,Teknoloji
TEMA:ABiLV1 EDİT ASOSYALDEN