Teknoloji,Sosyal medya

En İyi Pil Performansını Hangi Akıllı Telefon Sağlıyor?



En İyi Pil Performansını Hangi Akıllı Telefon Sağlıyor?

İnternet erişimi konusunda da önceliğimiz akıllı telefonlar olmaya başladı. Peki bu konuda en uzun pil performansını sunan cihazlar hangileri? İşte dakika olarak o değerler:

Akıllı telefonlar, büyüyen ekran boyutları, güçlenen donanımları ve internet deneyimi konusunda bilgisayarları pek de aratmayan bir konfor sunmaları sayesinde internet erişimi adına öncelikli tercihlerimiz arasına girdi.

Böylesine güzel bir ortama karşılık mobil cihazların da büyük bir sorunu var: pil. Mobil teknolojiler ile aynı paralelde gelişim gösteremeyen pil teknolojileri, özgür bir mobil cihaz deneyimine büyük darbe vuruyor.

Bu duruma karşılık bir test yapan ve hali hazırda satışta olan akıllı telefonların ne kadar süre mobil internet erişimi sunabildiğini inceleyen İngiltere merkezli bir teknoloji sitesi, hayli ilginç sonuçlara imza atmış.

Aynı 3G şebekesi üzerinden tam dolu bir pil ile mobil internet erişim sürelerini test eden ekip, ilginç sonuçlara ulaşmış. Buna göre mevcut akıllı telefonlar içinde en iyi performansı sunan cihaz 359 dakika ile Samsung Galaxy S3. İkinci sırada ise 276 dakika ile Sony Xperia Sbulunuyor. iPhone 4S 208, iPhone 5 200 dakika ile dördüncü ve beşinci sırada. Pazar ortalamasını 185 dakika olarak ifade eden ekibin ulaştığı diğer sonuçlar aşağıdaki görselde yer alıyor.

paylaş

"En İyi Pil Performansını Hangi Akıllı Telefon Sağlıyor?" hakkında yorum yapılmamış.



Kişisel,Teknoloji
TEMA:ABiLV1 EDİT ASOSYALDEN